Veće dnevnice za pripadnike Vojske Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2017, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veće dnevnice za pripadnike Vojske Srbije

Ministar odbrane Aleksandar Vulin saopštio je danas da je Vlada donela odluku o povećanju dnevnica pripadnika Vojske Srbije sa 800 na 1.100 dinara.

Vulin je, kako je saopštilo Ministarstvo odbrane, precizirao da je u pitanju povećanje trupnih dnevnica, odnosno dnevnica za pojačano angažovanje, za rad na terenu, za rad onih koji najviše i najteže rade.

Na osnovu naređenja vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, radna grupa i Ministarstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odbrane dali su odgovarajuće predloge Vladi Republike Srbije kako bi se poboljšao materijalni položaj svih pripadnika Vojske Srbije, naveo je Vulin.

"Baš kao što smo i rekli, nastavićemo da poboljšavamo i pojačavamo položaj svih pripadnika naše Vojske, a posebno onih koji rade najteže i najodgovornije poslove. Takođe, prvi put, što se do sada nikada nije dešavalo, obezbedili smo da će se solidarna pomoć za rođenje deteta isplaćivati i svakom pripadniku Vojske", istakao je Vulin.

Prema njegovim rečima, od sada će prosečna zarada biti uplaćena svakom pripadniku Vojske koji "obraduje svoju porodicu, ali i našu zemlju i našu Vojsku rođenjem novog deteta".

Vulin je naglasio da će se položaj pripadnika Vojske Srbije poboljšavati.

"Kao što jačamo i organizujemo armiju, tako se trudimo da i naši pripadnici žive bolje, da njihove porodice žive bolje i da se osećaju boljim i poštovanijim. Njihova Srbija ih voli, a ovo je način da im to i pokažemo", zaključio je Vulin.
Pogledaj vesti o: Vojska Srbije

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povećane dnevnice pripadnika Vojske Srbije

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2017

Vlada Srbije donela je odluku o povećanju dnevnica i solidarnoj pomoći za rođenje deteta za pripadnike Vojske Srbije, saopštilo je ministarstvo odbrane. Vlada je odlučila da se trupne dnevnice, dnevnice za pojačano angažovanje i za rad na terenu povećaju sa 800 na 1.100 dinara...Ministar odbrane...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.