Varhelji: Takse moraju biti ukinute

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2020, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Varhelji: Takse moraju biti ukinute

Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji pozvao je novu vladu Prištini da ukine takse i što pre nastavi dijalog sa Beogradom.

”Takse moraju biti ukinute. Brz nastavak dijaloga Beograda i Prištine je od kljucne važnosti”, poručio je Varhelji.

On je na svom Tviter nalogu pozvao Kosovo da kaže da obnovi svoj angažman u regionalnim inicijativama.

Varhelji ocenjuje da ce takav korak doneti dobrobit kako građanima Kosova, tako i celom regionu Zapadnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Balkana.

Oliver Varhelji kaže i da očekuje saradnju sa novom kosovskom vladom na celu sa Albino Kurtijem.

”Ima puno posla da se odradi. Evropska komisija spremna da pomogne Kosovu u radu na reformskoj agendi, a poseban fokus mora biti na vladavini prava, javnoj administraciji i ekonomiji”, zaključio je Varhelji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"NASTAVAK DIJALOGA JE OD KLJUČNE VAŽNOSTI" Evropski komesar za proširenje poručio Prištini: TAKSE MORAJU BITI UKINUTE

Izvor: Blic, 04.Feb.2020

Evropski komesar za proširenje Oliver Vraheji pozvao je novu vladu Prištini da ukine takse i što pre nastavi dijalog sa Beogradom.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.