Van snage odluka beogradskog odbora

Izvor: B92, 01.Okt.2012, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Van snage odluka beogradskog odbora

Beograd -- Predsednik DS stavio je van snage odluku beogradskog odbora da svi opštinski odbori u glavnom gradu sutra u isto vreme odlučuju o kandidaturi za predsednika DS.

Tadić je agenciji Beta rekao da je iskoristio svoje statutarno pravo i stavio van snage odluku o istovremenom izjašnjavanju svih beogradskih odbora kako bi svi kandidati za predsednika stranke imali mogućnost da predstave svoj program odborima.

Tadić je naveo da je sednice beogradskih opštinskih odbora >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zakazao za nekoliko dana kasnije kako bi se ostavilo vremena i mogućnosti da

svi kandidati za predsednika stranke obrazlože svoje programe.

Tadić, kao predsednik DS, po Statutu ima pravo da stavi van snage odluke stranačkih odbora.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Tadić stopirao odluku beogradskog odbora DS

Izvor: Kurir, 01.Okt.2012

Lider demokrata stavio je van snage odluku beogradskog odbora stranke da svi opštinski odbori u glavnom gradu sutra u isto vreme odlučuju o kandidaturi za predsednika DS..BEOGRAD - Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić stavio je van snage odluku beogradskog odbora stranke da svi opštinski odbori...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.