Uhapšen zbog bombi u selu Bostane

Izvor: B92, 02.Sep.2010, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog bombi u selu Bostane

Beograd -- Policija je uhapsila Sretena Perića (25) iz sela Bostane na Kosovu zbog sumnje da je 28. avgusta u tom selu bacio tri bombe i tom prilikom povređeno je 8 lica.

To je potvrdio direktor policije Milorad Veljović. Perić je na seoskoj slavi Velike Gospoine, nakon rasprave, prošle subote oko 22 sata bacio tri ručne bombe.

Jedna od njih je eksplodirala. Povrede je zadobilo osam lica - dvoje teške, a šestoro lakše povrede, naveo je Veljović.

Tužilac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, podsetio je direktor policije, taj akt okarakterisao kao pokušaj ubistva, pa je Periću određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će u tom roku biti izveden pred istražnog sudiju Višeg suda u Vranju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za incident u Bostanu

Izvor: Studio B, 03.Sep.2010, 13:56

Osumnjičeni za incident u selu Bostane na Kosovu u kome je povređeno osam osoba, Sreten Perić (25), uhapšen je u Smederevu i trebalo bi da bude izveden pred istražnog sudiju u Vranju, potvrđeno je u smederevskoj policiji. ..U smederevskoj policiji su rekli da je Perić uhapšen u ulici Mite Cenića...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.