Tadić: Na izbore 2012.

Izvor: Glas javnosti, 14.Feb.2010, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Na izbore 2012.

PANČEVO - Predsednik Srbije Boris Tadić izjavio je da novih parlamentarnih izbora neće biti do 2012. godine, jer tako smatra većina građana Srbije i zato što država ima "važnije zadatke od organizovanja izbora".

On je istakao će Srbija nastaviti borbu protiv organizovanog kriminala i očekuje da će isto učiniti i ostale zemlje u regionu koje nisu jednako posvećene tom pitanju.

- Srbija će nastaviti borbu protiv organizovanog kriminala bez obzira na sva iskušenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << na koja nailazimo i očekujemo od svih regionalnih država da će borbi protiv organizovanog kriminala doprinositi toliko koliko Srbija doprinosi.

Mi očekujemo punu ozbiljnost svih regionalnih partnera s tim u vezi. Srbija će nastaviti svoju borbu protiv narko kartela. Ta organizovana kriminalna grupa je pretnja za nacionalnu bezbednost države Srbije i pretnja za bezbednost građana. To je naša ustavna obaveza, to je naša međunarodna obaveza i to je naša politička odluka - naveo je predsednik Srbije.

Tadić je rekao da je indikativno da iz međunarodne zajednice nema reakcije na činjenicu da sve zemlje regiona nisu u istoj meri posvećene borbi protiv organizovanog kriminala i najavio da će to pitanje pokrenuti u razgovorima sa međunarodnim predstavnicima, jer se radi o problemu važnom i za Evropsku uniju.

Predsednice nemate prava da vi odredujete kad ce izbori.Narod o tome odlucuje kao i za Slobina vremena.Da osecate impuls naroda odmah bi sutra raspisali izbore i to na svim nivoima.Vi vasi zuti su narodu u grlu zastali. Nepodnosljivo je da se vise ne moze disati od vas.U pitanju je biti ili ne biti. A bit ce svega i svacega ukoliko se ne date razumu.Birac.

Tadic ce raspisati izbore kad mu gazde i vashingtona to narede.

Pa to i svrake vec znaju ...

Predsednice vi ne odlucujete kad ce izbori,kao sto to nije uradio ni Sloba.Narod kad izide na ulicu tada su izbor.Vasa zuta demokratija je narodu u grlu zastala.Tesko se dise od vas.Urazumite se,ispitajte puls u narodu pace te videti da sam u pravu.Bit ce svega i svasta ukoliko vasa tvrdoglavost zakopira vas zdrav razum.

Чекај брате, господин Тадић још није завршио свој домаћи задатак:

разбијање Србије на регије, промену народног Устава, припрема терена за папу и геј параду итд, итд... .

Dobro rece, taj zuti veleizdanjik priprema veliku gej paradu u beogradu, to mu je glavni cilj.

Mister Tadic glavni NATO operativac u Srbiji, zna da 2012 srbije vise nece da bude pa da onda odrzi izbore. Ono sto su oni uradili zadnjih 10 godina je katastrofalno, prasprodali su teritorije, fabrike, prirodna bogatstva, razorili domacu industriju. To je veliko veleizdajnistvo...

Oni idu po svetu i govore protiv nezavisnosti Kosova i protiv natoa, a iza ledja guraju zemlju pod nato komandu i euro-amero kolonijalno ropstvo. Pa oni misle da su u svetu sve budale da ne vide sta rade..

Потпуно си у праву. На жалост "EU" мантра још увек хипнотише многе у овом народу.

Дипломатска активност Вука Јеремића је само позоришна представа ради замазивања очију.

A ŠTO OVAJ TADIĆ NE IDE U SVOJU DOMOVINU...MONTE NEGRO...PA TAMO BUDE PREDSEDNIK..?.JER ON I NIJE SRBIN.....SRIBIJA TREBA DA IMA PREDSEDNIKA KOJI JE RODJEN U SRBIJI....

Mr. President, izgleda da su potroseni aduti, a igra procitana. Slabi ce bitri efekti i slucajno bas sada ostvarene "velike" pobede nad narkomafijom (Thank you, CIA) . A Siptarsku heroin-mafiju (made in Afganistan) vam sigurno nece dati da dirate, ipak je prevelik profit.

Okupacija mora da prestane, a profiteri da odgovaraju, sto pre i mirnije, to bolje za narod i nasu drzavu. Iskoristite svoj uticaj i cast da promena vlasti ne bude skupa.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.