Sutra sednica parlamenta

Izvor: S media, 07.Jul.2009, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sednica parlamenta

Predsednica Skupštine Srbije Slavica Djukić-Dejanović sazvala je za sutra, na zahtev Vlade Srbije, deseto vanredeno zasedanje Narodne skupštine, saopštilo skupštinsko Odeljenje za odnose s javnošću.

Na dnevnom redu tog zasedanja naći će se predlog zakona o budžetskom sistemu, predlog o izmenama i dopunama zakona o republičkim administrativnim taksama, predlog zakona o davanju garancije Republike Srbije u korist "Marfin banke" Beograd, po zaduženju javnog preduzeća >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << "Putevi Srbije, i predlog zakona o dopuni zakona o radu.

Kako je navedeno, deseto vanredno zasedanje parlamenta biće održano u 17 sati u Domu Narodne skupštine na Trgu Nikole Pašića. Predsednica Skupštine je ranije, na zahtev 119 poslanika, za sutra sazvala deveto vanredno zasedanje parlamenta, za 10 sati.

Na dnevnom redu ove sednice je samo jedna tačka - predlog o razrešenju i imenovanju predsednika, članova i zamenika članova Republičke izborne komisije, koji je podnela narodna poslanica Nada Kolundžija.

Predsednica parlamenta je obavestila poslanike da je po Poslovniku Narodne skupštine odredila sredu, 8. jul, u 12 sati, za glasanje o svim tačkama dnevnog reda osmog vanrednog zasedanja.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.