Srpska politička scena

Izvor: Kurir, 21.Apr.2012, 07:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpska politička scena

Vesti koje ne smete propustiti

Telekom Srbija: Građani dobijaju po 31 akciju

BEOGRAD - Vlada Srbije usvojila je Zaključak o besplatnoj podeli akcija Telekoma Srbija zaposlenima, bivšim radnicima ove kompanije i građanima. Određena je tržišna vrednost kapitala u iznosu od 2, 27 milijardi evra, početna cena jedne akcije na berzi biće 2,27 evra, a svaki građanin će dobiti po 31 akciju Telekoma Srbija a.d.

Ivica Dačić: Traži podršku
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
STARA PAZOVA - Predsednički kandidat SPS-PUPS-JS Ivica Dačić pozvao je građane da na izborima podrže njega i političke partnere. On je razgovarao i sa evangelističkim sveštenikom Igorom Feldijem o životu i problemima slovačke nacionalne zajednice u Staroj Pazovi. Posetio je i lokalni kafić.

Jadranka Šešelj: EU traži ekonomsko udaljavanje od Rusije

BEOGRAD - Predsednički kandidat SRS Jadranka Šešelj tvrdi da EU traži od Srbije poništavanje Sporazuma o slobodnoj trgovini s Rusijom, koji je jedina izvozna šansa Srbije i omogućava da se 95 procenata domaćih proizvoda plasira na rusko tržište. Ona je dodala da će se boriti da do toga ne dođe.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.