SAD PLJUŠTE PRIJAVE U BORU!

Izvor: Kurir, 26.Jun.2010, 09:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SAD PLJUŠTE PRIJAVE U BORU!

BEOGRAD - Protiv direktorke Pošte u Boru Suzane Stojanović i još dvoje službenika biće podnete krivične prijave zbog zloupotrebe službenog položaja!

Ovo je, nakon tvrdnje SNS da su građanima Bora poštari uoči izbora delili lažno pismo s logom te stranke i uplatnicom kojom lider naprednjaka Tomislav Nikolić traži da im uplate po 1.860 dinara zbog troškova kampanje, izjavio ministar policije >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ivica Dačić.

- Policija je prikupila sva potrebna objašnjenja u saradnji sa JP PTT Srbija i tužilac je okvalifikovao to delo kao zloupotrebu službenog položaja. Dogovor sa tužilaštvom je da se podnesu krivične prijave protiv direktorke pošte i dva saizvršioca - ističe Dačić.

S druge strane, zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić poručuje da to nije dovoljno, jer su oni „kolateralna šteta i naterani da preko sistema pošte dele lažne uplatnice i lažna pisma SNS“. Vučić optužuje Dačića da je zloupotrebio službeni položaj, kao i direktora PTT Srbija Gorana Ćirića.

Dačić i Ćirić nisu želeli da komentarišu prijave podnete protiv njih.

(M. D.)
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.