Izvor: B92, 16.Feb.2009, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radić: Neće biti većih turbulencija

Beograd -- Najviše dužnosti u Generalštabu poverene su ljudima od kojih se ne mogu očekivati velike turbulencije, ocenio je za B92 vojni analitičar Aleksandar Radić.

Radić je, gostujući u Vestima na TV B92, naveo da je za vojsku kao konzervativnu organizaciju važno da izostanu "velike turbulencije". On smatra da veliko iskustvo novog načelnika Generalštaba Miloja Miletića i njegovog zamenika Mladena Ćirkovića predstavlja njihovu prednost.

"Treba očekivati >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jedno vreme u kojem će se delovati veoma staloženo i u kojem će Generalštab delovati bez ikakve politizacije", rekao je Radić.

"Upravo suprotno od situacije koju smo imali prethodnih godina kada se dosta brzo i radikalno išlo na podmlađivanje. To je iritralo neke posmatrače iz javnosti, bilo je negativnih reakcija u Vojsci i ljudi koji su se osetili ugroženim", ukazao je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.