Preživela pad sa šestog sprata

Izvor: S media, 07.Jul.2009, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preživela pad sa šestog sprata

U pokušaju da sa terase na šestom spratu siđe na balkon ispod L. S. (22) juče je pala na drvo, a potom na travu ispred zgrade u Bulevaru dr Zorana Đinđića.

Devojka je, kažu komšije, bila svesna nakon pada kada je prevezena u Urgentni centar, gde je bila na reanimaciji, posle čega joj je imobilisan vrat.

Kako „Blic” saznaje, L. S. je narkomanka i često je pravila probleme svojoj majci V. S. i očuhu M. M., koji stanuju u Bulevaru dr Zorana Đinđića. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Navodno se i juče ujutro posvađala s majkom, koja ju je, prema nezvaničnim informacijama, zaključala na terasi. Nakon toga V. S. je otišla na posao, dok je njen suprug M. M. spavao u stanu.

Nakon što ju je majka zaključala na terasi, L. S. je pokušala da otvori vrata i uđe u stan. Lupala je, ali očuh se nije budio. Posle nekoliko pokušaja da otvori vrata, devojka se popela na sims i prešla na balkon prve komšinice. Počela je da lupa na vrata terase ne bi li joj komšinica otvorila, ali uplašena žena nije se usudila da otvori. L. S. se ponovo popela na sims i vratila na terasu očuhovog stana. Nije odustajala od namere da izađe sa balkona, pa je ponovo preskočila ogradu terase i pokušala je da siđe na peti sprat.

Jedan od molera, koji je radio u komšiluku pozvao je policiju kada je video da L. S. pokušava da siđe sa terase.

- Radili smo moleraj preko puta i videli smo da ona pokušava da pređe sa terase na terasu. Petnaestak minuta se vrtela po terasi, lupala je u vrata i tada smo pomislili da ju je neko zaključao, jer su i zavese iznutra bile navučene. Kada je shvatila da ne može da uđe u stan, preskočila je terasu i pokušala da se spusti na sprat ispod - kaže D. V. moler koji je pozvao policiju.

L. S., međutim, nije uspela nogama da dohvati ogradu terase ispod, izgubila je snagu i pala je prvo na drvo koje ublažilo pad, a zatim na zemlju.

Prolaznici i stanari videli su devojku koja nepomično leži, ali je bila svesna, pa ju je Hitna pomoć prevezla u Urgentni centar gde joj je ukazana pomoć.

Odmah je došla i patrola policije, pozvonili su na vrata stana sa čije je terase L. S. pala. Iz stana se čuo samo lavež psa, ali niko nije odgovarao. Komšije su policajcima dale brojeve mobilnih telefona devojčine majke i očuha, kao i fiksni broj u stanu, ali se na pozive niko nije javljao. Ubrzo se iz stana nije čuo ni lavež psa.

- Uplašio nas je taj muk. Nismo znali šta se dešava unutra, da li je M. M. živ - priča jedna komšinica. Kako i dalje niko nije otvarao vrata policajci su od istražnog sudije uzeli nalog da mogu da razvale vrata. Međutim, kada su došli s nalogom i pozvonili, M. M. im je otvorio vrata.

Policajci su, kako saznajemo, razgovarali s njim i on je tada tvrdio da „sve vreme spavao, nije čuo galamu i da ne zna šta se desilo”. O celom događaju, padu s terase L. S., policija će obavestiti i nadležno tužilaštvo koje treba da odluči da li će možda protiv V. S., devojčine majke, koja ju je navodno zaključala na terasi, biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je ćerku protivpravno lišila slobode.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.