Preminuo Predrag Mikić, savetnik predsednika Nikolića

Izvor: Večernje novosti, 04.Apr.2017, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo Predrag Mikić, savetnik predsednika Nikolića

U noći između ponedeljka i utorka, u svom stanu u Beogradu, iznenada je u svojoj 54. godini preminuo Predrag Mikić iz Kraljeva, savetnik za privredu predsednika Srbije Tomislava Nikiolića KRALjEVO – U noći između ponedeljka i utorka, u svom stanu u Beogradu, iznenada je u svojoj 54. godini preminuo Predrag Mikić iz Kraljeva, savetnik za privredu predsednika Srbije Tomislava Nikiolića.Ovaj poznati kraljevački privrednik funkciju savetnika predsednika Nikolića obavljao >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je od 2012. godine. Po rečima Nebojše Simovića, predsednika GO Srpske napredne stranke u Kraljevu, vreme i mesto komemoracije i sahrane posmrtnih ostataka biće naknadno objavljeni.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo Nikolićev savetnik

Izvor: Mondo, 04.Apr.2017

U noći između ponedeljka i utorka, u svom stanu u Beogradu, iznenada je u 54. godini preminuo Predrag Mikić iz Kraljeva, savetnik za privredu predsednika Srbije Tomislava Nikolića...Foto: Pres služba predsednika/MONDO.."Prerana smrt Predraga Mikića u 54. godini života zatekla je i teško pogodila...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.