Pregovori sa preprekama

Izvor: S media, 31.Mar.2011, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pregovori sa preprekama

Borislav Stefanović: Postoje linije koje ne smemo da pređemo. Edita Tahiri: Beograd brani Srbima da shvate realnost.

Druga runda pregovora sa Prištinom dovela je do određenog napretka. Doduše, ne u meri u kojoj je Beograd to očekivao. Važno je da smo neke od tema o kojima smo razgovarali približili rešenjima, naročito pitanje katastra i matičnih knjiga. Formiraćemo komisije koje treba da utvrde stanje na terenu u obe oblasti - kaže u intervjuu za ”Novosti” >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Borislav Stefanović, šef srpskog pregovaračkog tima.

Sandžak ne sme da bude područje tenzija

Bogdanović najavio nova ulaganja na Kosovu

Pacoli ponovo kandidat za predsednika

Šefica prištinskog pregovaračkog tima u dijalogu s Beogradom Edita Tahiri ističe, u razgovoru za ”Novosti”, da se, osim tehničkih tema, neće pokretati neka druga poglavlja, koja bi mogla da reše suštinskije probleme. Tahiri nedvosmisleno odbacuje bilo kakvu mogućnost kompromisa o bilo kojoj drugoj temi, koja bi izlazila iz tehničkih okvira.

(Večernje novosti)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.