Predsednik DR Kongo u petak u Beogradu

Izvor: B92, 24.Okt.2019, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik DR Kongo u petak u Beogradu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić biće u petak domaćin predsedniku Demokratske Republike Kongo Feliksu Antoanu Čisekediju Čilombu.

Predsednik Demokratske Republike Kongokoji će boraviti u zvaničnoj poseti Srbiji, saopštila je Pres služba predsednika Republike.

Predsedniku DR Kongo će biti priređen svečani doček ispred Palate Srbija, a potom će biti održan tet-a-tet razgovor dvojice predsednika.

Predviđeno je da se zatim dvojica predsednika obrate medijima.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Za Srbiju važna saradnja sa afričkim zemljama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Okt.2019, 04:10

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazao je danas da je za Srbiju od velikog značaja saradnja sa afričkim zemljama, a tako i sa Demokratskom Republikom Kongom, te istakao da će Beograd nastaviti da sarađuje sa svim suverenim, nezavisnim, slobodnim zemljama širom sveta..."To je naša politika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.