Predlog budžeta pred poslanicima narednog utorka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2020, 18:29

Predlog budžeta pred poslanicima narednog utorka

Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić sazvao je za naredni utorak, 8. decembar, sednicu parlamenta, na čijem će se dnevnom redu naći predlog budžeta za 2021. godinu.

Kako je najavljeno iz skupštine, na dnevnom će se naći Predlog zakona o budžetu za 2021, sa predlozima odluka o davanju saglasnosti na finansijske planove PIO Fonda, RFZO-a, Fonda za socijalno osiguranje vojnih osiguranika i Nacionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << službe za zapošljavanje za narednu godinu.

Uz to, pred poslanicima će biti Predlog zakona o završnom računu budžeta Srbije za 2019. godinu, kao i izmene Zakona o budžetskom sistemu.

Na dnevnom redu biće i izmene Zakona o javnom dugu.

Takođe, pred poslanicima će biti i Predlog zakona o davanju garancije Srbije u korist UniCredit Bank Srbija a.d. Beograd, po zaduženju JP "Skijališta Srbije", po osnovu Ugovora o dugoročnom investicionom kreditu za izgradnju gondole Brzeće - Mali Karaman.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.