PALMA: DRŽAVA DA ZAUSTAVI SILEDŽIJE

Izvor: RTV Pink, 04.Apr.2019, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALMA: DRŽAVA DA ZAUSTAVI SILEDŽIJE

- Najnoviji u nizu siledžijskih napada dela opozicije na državne institucije, današnji pokušaj upada u Skupštinu grada Beograda, kao i još jedan u nizu napada na žene i vređanje novinara, predstavlja do sada nezapamćen akt mržnje prema državi i narodu - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Nastavak na RTV Pink...






Povezane vesti

ŽENE SU ODRŽALE ČAS DEMOKRATIJE SAVEZU ZA SRBIJU! OVAKVO PONAŠANJE ZAHTEVA REAKCIJU NADLEŽNIH ORGANA! Suzana Paunović osudila pokušaj upada u Skupštinu grada i pritisak na medije!

Izvor: Kurir, 05.Apr.2019, 09:00

Ona je dodala da je planirani odlazak ispred određenih medija koji takođe najavljuju predstavnici jednog dela opozicije pritisak na uređivačku politiku i to je nedopustivo da se radi 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.