Održan Sajam svinja u Kuzminu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2015, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan Sajam svinja u Kuzminu

U Kuzminu kod Sremske Mitrovice završen je tradicionalni, 15. po redu, Sajam svinja. Tokom dva dana sajma održana su brojna predavanja za stočare, banke su predstavile svoje ponude kredita za poljoprivredu, predstavili su se i proizvođači poljoprivredne mehanizacije, kao i kulturno-umetnička društva i udruženja žena.

Na sajmu je učestvovalo i 13 izlagača svinja.

Sajam je posetio je i generalni direktor "Mitros fleischwarena" Ramo Adrović, koji je tom prilikom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dogovorio posetu stočara objektima "Mitrosa", koji se uveliko rekonstruišu za obnovu proizvodnje nakon prodaje iz stečaja.

Kao prateće manifestacije, na sajmu je održano takmičenja u kuvanju kotlića i izbor najboljeg kulena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.