Obama napravio diskoteku za sponzore

Izvor: Vostok.rs, 20.Sep.2012, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obama napravio diskoteku za sponzore

20.09.2012. -

Američki predsednik Barak Obama napravio je diskoteku za sakupljanje sredstava za predizbornu kampanju. Cena zabave sa poznatim ličnostima iznosila je 40 000 dolara. Gosti diskoteke bili su reper Jay-Z i njegova supruga pevačica Bijonse. Prethodno je u okviru „holivudske“ serije predizbornih dešavanja Obama organizovao prijem na kome su bili prisutni Sara Džesika Parker i njen muž, glumac Metju Broderik. A na manifestaciji u Los Anđelesu predsednikov gost bio je čuveni glumac Džordž Kluni. Cena karata bila je ista.

Izvor: Golos Rossii, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Barak Obama

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

U Klajpedu uveli porez na kišu

Izvor: Vostok.rs, 20.Sep.2012

20.09.2012. -..Čak i na oblake u litvanskom Klajpedu gledaju s prekorom: kiša može koštati građane novca. I cena je određena – 3 lita (skoro jedan evro) za kubik. Porez će morati da plati svaki vlasnik privatne kuće, ako kiša prvo padne na njegovu teritoriju, a zatim se sliva ne u poseban,...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.