Nikolić završava posetu UAE

Izvor: Akter, 19.Jan.2016, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić završava posetu UAE

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić završava danas dvodnevnu posetu Ujedinjenim Arapskim Emiratima

On boravi u radnoj poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima na poziv prestolonaslednik Abu Dabija i zamenika komandanta oružanih snaga UAE, Muhameda bin Zajeda al Nahjana, navedeno je u saopštenju Službe za saradnju sa medijima predsednika Republike.

Nikolić je juče u Dubaiju razgovarao sa šeikom Mohamedom bin Rašidom al Maktumom, predsednikom Vlade i ministrom >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << odbrane Ujedinjenih Arapskih Emirata i vladarom Dubaija.

Nikolić i šeik Bin Rašid analizirali su napredak zajedničkih projekata, kao što su "Er Srbija", projekat "Beograd na vodi" i poljoprivredni projekti, navedeno je u saopštenju.

Oni su izrazili zadovoljstvo postignutim rezultatima i razmotrili mogućnosti za proširenje saradnje, pogotovo kada je reč o ulaganjima u srpsku industriju i turizam.

Nikolić je zahvalio na mnogobrojnim humanitarnim akcijama koje su UAE realizovali prethodnih godina u Srbiji.
Pogledaj vesti o: Tomislav Nikolić

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić razgovarao sa predsedicom parlamenta UAE i sa šeikom

Izvor: Studio B, 19.Jan.2016

Predsednik Tomislav Nikolić sastao se na kraju posete Ujedinjenim Arapskim Emiratima, sa generalnim direktorom Investicione agencije Abu Dabija šeikom Hamedom bin Zajedom al Nahjanom. ..Bilo je reči o novim investicijama te zemlje u srpsku privredu sa posebnim interesovanjem za unapređenjem i proširenjem...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.