Ne kaje se zbog ubistva devojke

Izvor: S media, 22.Jul.2010, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne kaje se zbog ubistva devojke



Ljutomir Popović (32), zvani Ljutko iz Ćuprije, osumnjičen prošle subote da je u diskoteci „Palaco” u ovom gradu ubio Gorana Grkića (24) i Jasminu Ilić (20) i ranio njenu sestru Jelenu (22), na saslušanju nijednom nije izrazio žaljenje zbog stradanja nedužnih, saznaje „Blic”.


Osumnjičeni nije rekao da se kaje zbog ubistva devojke i ranjavanja njene sestre, ali je izrazio bojazan za svoj život jer strahuje da će mu se u pritvoru nešto loše desiti. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << On je na saslušanju tvrdio da su ga Grkić i društvo „kinjili i maltretirali” poslednjih meseci.

Popović je juče po podne priveden istražnom sudiji Višeg suda u Jagodini, koji mu je posle saslušanja odredio pritvor do 30 dana. Njegova meta Grkić nekoliko sati pre toga sahranjen je na groblju u Ćupriji. On je preminuo prekjuče u 2.30 u šok/sobi Opšte bolnice u Ćupriji, ne dolazeći svesti posle ranjavanja. Bio je pogođen sa tri metka u glavu i vrat. Sestre Ilić su stradale nedužne u pucnjavi. Jasmina je od zadobijenih povreda preminula odmah, a Jelena, koja je ranjena u stomak, oporavlja se u bolnici posle operacije.

Podeli ovu vest sa prijateljima na FACEBOOK-u klikom na dugme.

Povezane vesti

Ubica devojke priznao zločin

Komentari

Ostavi komentar Nema komentara

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.