Izvor: Glas javnosti, 15.Apr.2010, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne beži se od problema na jugu

BEOGRAD - Ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Milan Marković izjavio je juče da na jugu Srbije postoje problemi i da vlada i Koordinaciono telo, čiji je predsednik, ne beže od toga, ukazujući da je uspostavljeno uzajamno poverenje republičke vlasti i institucija na jugu, prenosi Tanjug.

- Jako smo daleko od bilo kakvih sukoba u Preševu, Medveđi i Bujanovcu. U tim opštinama ima problema i Vlada i Koordinaciono telo ne beže od toga, pristupa im vrlo ozbiljno i pokušava >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da reši što više njih u što bržem roku - rekao je Marković na međunarodnom forumu "Jug Srbija - od zamrznutog konflikta ka održivim rešenjima: mogućnosti za dugoročnu integraciju i razvoj regiona".

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.