Menadžer estrade savetuje Mrkonjića

Izvor: B92, 03.Jan.2013, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menadžer estrade savetuje Mrkonjića

Beograd -- Estradni menadžer Saša Mirković novi je pomoćnik ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića, piše beogradski dnevnik "Blic" u izdanju od četvrtka.

List piše da je Mirković na tu funkciju postavljen na poslednjoj sednici Vlade Srbije.

Blic prenosi da je tu informaciju potvrdio sam novoimenovani pomoćnik Mirkonjića: "Od nedelje bi trebalo da počnem da radim. Ovih dana ćemo se dogovoriti u kojoj oblasti ću biti pomoćnik, ali u Ministarsvu ima dosta da se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << radi - od same organizacije, do decentralizacije", kaže Mirković.

List podseća da je Mirković, pored zbivanja na estradi, bio u žizi javnosti posle prošlogodišnjih izbora, kada je kamerom snimao nepravilnosti u radu opštinske izborne komisije u Boru.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Estradni menadžer novi pomoćnik Mrkonjića

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jan.2013

Estradni menadžer i član SNS-a Saša Mirković novi je pomoćnik ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Estradni menadžer pomoćnik Mrkonjića

Izvor: Mondo, 03.Jan.2013

Estradni menadžer Saša Mirković novi je pomoćnik ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića, piše beogradski dnevnik "Blic"...List piše da je Mirković, član SNS, na tu funkciju postavljen na poslednjoj sednici Vlade Srbije..."Blic" prenosi da je tu informaciju potvrdio sam novoimenovani pomoćnik...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.