Lester pobedio Vest Hem, Totenhemu bod

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2015, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lester pobedio Vest Hem, Totenhemu bod

Fudbaleri Lestera pobedili su danas u gostima Vest Hem sa 2:1, dok su Totenhem i Stouk odigrali nerešeno 2:2 u utakmicama drugog kola engleske Premijer lige.

Norič je na gostovanju savladao Sanderlend sa 3:1, dok je Svonsi savladao Njukasl sa 2:0, a Votford i Vest Bromvič Albion su remizirali bez golova.

Lester je trijumfom u Londonu nad ekipom Slavena Bilića, makar do sutra, "izbio" na prvo mesto na tabeli sa šest bodova, koliko ima i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Mančester junajted, ali sa lošijom gol razlikom.

Ekipa, za koju je pre početka sezone prognozirano da će da ispadne iz Premijer lige, povela je u Šinđija Okazakija u 27. minutu, da bi samo osam minuta kasnije Rijad Mahrez duplirao prednost.

Vest Hem je od trenutka zaigrao ofanzivnije, ali na kraju nije uspeo da stigne do izjednačenja, pošto je Dimitri Paje u 55. minutu samo ublažio rezultat.

Londonska ekipa je utakmicu završila sa desetoricom igrača na terenu, pošto je golman Adrijan u sudijskoj nadoknadi vremena dobio crveni karton.

Totenhem je na svom Vajt Hart Lejnu imao prednost od dva gola protiv Stouka, ali tim Maurisija Poketina nije uspeo da zabeleži prvi trijumf u sezoni, pošto su gosti u završnici utakmice stigli do izjednačenja.

Golove za Totenhem postigli su Erik Dijer u 19. minutu i Naser Čadli u drugom minutu sudijske nadoknade vremena prvog poluvremena. Izjednačenje Stouk doneli su Marko Arnautović u 79. minutu iz jedanaesterca i Mame Dijuf u 83.

Totenhem zauzima 13. mesto sa jednim bodom, a Stouk je za jendu poziciju lošije plasiran sa istim bodovnim učinkom.

Povratnik u Premijer ligu, Norič, veoma dobrom i ubedljivom igrom na gostovanju je protiv Sanderlenda došao do prvih bodova u sezoni.

Strelci za "kanarince" bili su Rasel Martin u 26. minutu, Stiven Vitaker u 37. i Nejtan Redmond u 57. Jedini gol za Sanderlend postigao je Dankan Vatmor u 88.

Svonsi je pred svojim navijačima prilično lako došao do pobede, a golove u trijumfu nad Njukaslom, koji je od 41. minuta nastupao za igračem manje zbog isključenja Darila Janmata, postigli su Bafetimbi Gomis u devetom i Andre Ajev u 52.

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović je u igru ušao u 82. minutu, a do kraja utakmice je uspeo samo da dobije žuti karton.

Svonsi je posle dve odigrane utakmice četvrtom mestu sa četiri boda, dok je Njukasl 15. sa jednim bodom.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lester pobedio Vest Hem

Izvor: Akter, 15.Avg.2015

Fudbaleri Lestera pobedili su danas u gostima Vest Hem sa 2:1, dok su Totenhem i Stouk odigrali nerešeno 2:2 u utakmicama drugog kola engleske Premijer lige..Norič je na gostovanju savladao Sanderlend sa 3:1, dok je Svonsi savladao Njukasl sa 2:0, a Votford i Vest Bromvič Albion su remizirali bez...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.