Haradinaj: Kurti je dobar prevarant

Izvor: B92, 22.Okt.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haradinaj: Kurti je dobar prevarant

Priština -- Predsednik AAK Ramuš Haradinaj izjavio je da ne veruje Kurtijevoj izjavi o Specijalnom sudu.

U "Debati plus" na RTV Dukađini rekao je da je Kurti dobar prevarant, preneo je KoSSev.

"Nakon što sam video (Kurtija) sa zastavom Kosova na stadionu, imam dileme da verujem izjavi da neće da prizna Specijalni sud. Radio sam jedno vreme sa njim, dobar je prevarant. Primer zastave nešto govori. Dakle, to je prevara", izjavio je on.

Haradinaj je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da se nada da lider Samoopredeljenja, čija partija je osvojila najviše glasova na nedavno održanim izborima na Kosovu, neće ukinuti takse od 100 odsto uvedene Srbiji što bi, prema njegovom mišljenju bila nepopravljiva greška.

"Samo se nadam da Aljbin Kurti, koji je prevrtao srpske kamione, sada neće dozvoliti tim kamionima da uđu", kazao je bivši kosovski premijer i dodao da će ostati u opoziciji i da nije zainteresovan da bude deo nove vlade.
Pogledaj vesti o: Izbori,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Haradinaj: Kurti je dobar prevarant

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Okt.2019

PRIŠTINA - Predsjednik AAK, Ramuš Haradinaj, izjavio je da ne vjeruje Kurtijevoj izjavi o Specijalnom sudu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Haradinaj: Kurti je dobar prevarant, radio sam s njim

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2019

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj izjavio je da je kandidat za premijera Kosova, lider Samoopredeljenja Aljbin Kurti dobar prevarant i da ne veruje njegovoj izjavi o Specijalnom sudu..."Video sam ga sa zastavom Kosova na stadionu i imam dilemu da li da verujem njegovoj izjavi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.