HOMEN: ODGOVOR DRŽAVE BIĆE ŽESTOK

Izvor: Kurir, 10.Okt.2010, 19:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOMEN: ODGOVOR DRŽAVE BIĆE ŽESTOK

BEOGRAD - Državni sekretar Ministarstva pravde Slobodan Homen izjavio je da će odgovor države zbog današnjih nereda u Beogradu "biti žestok".

BEOGRAD  - Državni sekretar Ministarstva pravde Slobodan Homen izjavio je da će odgovor države zbog današnjih nereda u Beogradu "biti žestok".

Državni sekretar Homen je ispred demoliranog sedišta Demokratske stranke u Krunskoj ulici rekao da je čitav grad dobro pokriven kamerama i da su neki od izgrednika već privedeni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Za dela koja su počinili, izmenama Krivičnog zakonika, i bez izazivanja nasilja, sledi kazna do osam godina zatvora, rekao je Homen.

Homen je naveo da je demolirana zgrada DS, zato što je, kako je rekao, ta stranka danas najodgovornija u vladi, i poku&

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.