Izvor: B92, 02.Feb.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradski menadžer dobio otkaz

Čačak -- Gradonačelnik Čačka raskinuo je ugovor sa gradskim menadžerom zbog, kako je naveo, mimoilaženja u idejama.

Gradonačelnik Velimir Stanojević je danas novinarima rekao da je raskinuo ugovor sa Darkom Grbovićem jer je "došlo do mimoilaženja u idejama" i naglasio da je već razgovarao sa potencijalnim kandidatima za to mesto. Grbović nije danas hteo da komentariše otkaz i najavio je da će u ponedeljak održati konferenciju za novinare.

Grboviću, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji je obavljao posao gradskog menadžera od početka 2005. godine, Stanojević je dao otkazni rok od 30 dana.

Grbović je član Demokratske stranke, koja je u čačanskoj opštini na vlasti sa Novom Srbijom, čiji je funkcioner Stanojević, Demokratskom strankom Srbije i Srpskim pokretom obnove.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.