Dosta je bilo: Netačne tvrdnje PS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Mar.2016, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosta je bilo: Netačne tvrdnje PS

Pokret Dosta je bilo – Saša Radulović saopštio je danas da su netačne i zlonamernetvrdnje iznete u saopštenju Pokreta socijalista u kojem lidera ovog pokreta nazivaju "nekrunisanim kralje stečaja". "Netačne su tvrdnje o podršci Udruženih sindikata Srbije Sloga, što potvrđuje i pismo pune i bezrezervne podrške koje nam je uputio predsednik Sloge Željko Veselinović 23. Marta", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je pismo podrške upućeno povodom krivične prijave >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koju je protiv Saše Radulovića podnela "lažna sindikalka, funkcionerka Vulinovog sindikata da bi diskreditovala Sašu Radulovića".

"Aleksandar Vučić plasira preko svojih medija neistine o Saši Raduloviću, koristeći podatke korumpirane Agencije za stečajne upravnike koju su vodili Dinkićevi kadrovi. Odluke korumpirane ALSU poslužile su u jednom trenutku da se Saša Radulović zaustavi u sprečavanju pljačke pojedinih preduzeća i oborene su na Upravnom sudu", ističe se u saopđštenju, uz koje je dostavljeno i pismo sindikalne organizacije.

Kako se dodaje, Saša Radulović je spreman da na sve te optužbe direktno odgovori u televizijskom duelu sa Aleksandrom Vučićem.

U saopštenju se ocenjuje i da je pravo pitanje zašto Aleksandar Vučić "dve godine izbegava da primi tužbu za iznošenje neistina o Saši Raduloviću".

Pokret Dosta je bilo, kako se dodaje, podržao je i Nezavisni policijski sindikat zato što je u svom protestu istakao dva važna cilja: dekriminalizaciju i depolitizaciju policije.

"Pokret se zalaže za ukidanje partokratije koja je uništila celu Srbiju, pa i policiju i od nje napravila partijsku poslušničku službu Aleksandra Vučića", stoji u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PS: Šta je netačno o Raduloviću i sindikatima

Izvor: RTS, 30.Mar.2016, 10:05

Pokret socijalista pitao je "nekrunisanog kralja stečaj" Sašu Radulovića šta je netačno i zlonamerno u saopštenju PS-a da se kod njega pojavila politička sklonost ka sindikatima i da je o saradnji sa njima objavio netačnu vest. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.