Izvor: S media, 07.Apr.2013, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas osnivačka skupština Nove stranke

Osnivačka skupština Nove stranke na kojoj će biti izabrano rukovodstvo i usvojeni statut i niz programskih dokumenata biće održana danas u Beogradu.

Kandidat za predsednika Nove stranke je Zoran Živković, dok su među kandidatima za potpredsednike profesor Vladimir Pavićević, mr Marko Vujačić, Olivera Jović i Alena Bukilić, navedeno je na internet prezentaciji Nove stranke.

Profesorka Vesna Rakić Vodinelić je kandidat za predsednicu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << stranačkog Saveta dok je diplomirani pravnik Aleksandar Petković kandidat za predsednika Statutarne komisije.

Za sekretara stranke je predložen Vladimir Gogić, kandidat za mesto sekretara za međunarodnu saradnju biće Nemanja Dragićević, dok je Stanko Kovačević predložen za predsednika Nadzornog odbora.

Oko 600 delegata - osnivača će se izjasniti o osnivackom aktu, statutu, programu, nizu programskih dokumentata i kandidatima za prvo rukovodstvo nove političke organizacije, najavio je medija tim te političke partije.

(Tanjug)

Foto: BetaPhoto/Dragan Gojić/AV

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osnivačka skupština Nove stranke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2013

Osnivačka skupština Nove stranke na kojoj će biti izabrano rukovodstvo i usvojeni statut i niz programskih dokumenata biće održana danas u Beogradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Osnivačka skupština Nove stranke

Izvor: B92, 07.Apr.2013

Beograd -- U Beogradu je održana osnivačka skupština Nove stanke, na kojoj je izabrano rukovodstvo i usvojen statut i niz programskih dokumenata...Pod sloganom "Srbija koju će poštovati" od danas na domaćoj poltičkoj sceni deluje Nova stranka...Glavni cilj prema rečima njenog lidera Zorana Živkovića...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.