Dan prvog zasedanja vlade

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jul.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan prvog zasedanja vlade

BEOGRAD - Vlada Srbije je, na danas održanoj prvoj sednici, donela rešenje o postavljenju Tamare Stojčević za generalnog sekretara vlade, saopštila je vladina Kancelarija za odnose sa medijima.

Vlada je donela rešenje o prestanku dužnosti 44 državna sekretara u ministarstvima.

Doneta je i odluka da se iz skupštinske procedure povuku predlozi zakona i drugih akata koji su dostavljeni Skupštini Srbije pre izbora nove vlade.

Na sednici je odlučeno da će vlada i ubuduće zasedati četvrtkom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tamara Stojčević novi generalni sekretar Vlade Srbije

Izvor: Kurir, 08.Jul.2008

BEOGRAD, 8. jula 2008. (Beta) - Vlada Srbije postavila je Tamaru Stojčević za generalnog sekretara vlade i razrešila dužnosti 44 državna sekretara u ministarstvima, saopšteno je nakon danas održane prve sednice novog kabineta. Dužnost generalnog sekretara vlade u prethodnom mandatu obavljao je...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.