Dačić: Vučić i ja menjamo Srbiju

Izvor: NaDlanu.com, 15.Jul.2013, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Vučić i ja menjamo Srbiju

Ova Vlada Srbije ostvarila je istorijski uspeh, otvoreni su pregovori o članstvu u EU, rekao je premijer Srbije Ivica Dačić.

Ako se napravi jedinstvena srpska lista SPS će učestvovati na srpskim izborima na Kosovu i Metohiji, rekao je Dačić gostujući u emisiji Utisak nedelje."Mnogi se interesuju za odnose između mene i Aleksandra Vučića. Vučić i ja smo se dogovorili da menjamo Srbiju. Mnogi ne razumeju šta radimo ja i Vučić'', rekao je premijer DačićUskoro opširnije.Izvor: Kurir
Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

Dačić: Na izbore na Kosovu sa srpskim dokumentima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2013

Premijer Ivica Dačić izjavio je sinoć da će Srbi na izborima na Kosovu i Metohiji moći da glasaju i da se kandiduju sa srpskim dokumenatima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.