Čanak sa Tadićem i Čedom

Izvor: Večernje novosti, 09.Mar.2016, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak sa Tadićem i Čedom

SDS Borisa Tadića, LDP Čedomira Jovanovića, LSV Nenada Čanka i Narodni pokret Srbije Miroslava Aleksića postigli su dogovor da budu na zajedničkoj listi na parlamentarnim izborima, dok se razgovori o modelu nastupa na pokrajinskom nivou nastavljaju. Očekuje se da će u toku današnjeg dana ove partije krenuti u prikupljanje potpisa za izbornu listu, u čijem nazivu će stajati nazivi Tadićeve, Jovanovićeve i Čankove >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << stranke. Prema našim saznanjima, dogovor je da, ako koalicija osvoji 25 mesta u parlamentu, 11 pripadne SDS, dok po sedam ide LDP i LSV, s tim što Aleksićev NPS spada u kvotu socijaldemokrata. Tu nema definitivnog dogovora o tome koliko bi pripalo NPS, ali je vrlo verovatno da bi u ovakvom rasporedu snaga dobili dva mandata. Nepoznanica je hoće li Tadić biti na izbornoj listi kao kandidat za poslanika, što je, kako smo čuli, želja članstva SDS, ali je izvesnije da će njegovo ime biti samo u nazivu liste.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Čanak sa Tadićem i Čedom?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Mar.2016

Socijademokratska stranka Borisa Tadića, Liberalno - demokratska partija Čedomira Jovanovića, Liga socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka i Narodni pokret Srbije Miroslava Aleksića postigli su dogovor da budu na zajedničkoj listi na parlamentarnim izborima, pišu Novosti...Razgovori o modelu nastupa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.