Borba protiv krize na svetskom nivou

Izvor: EurActiv Srbija, 08.Avg.2011, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borba protiv krize na svetskom nivou

Članice Grupe 20 najbogatijih zemalja sveta saopštile su 8. avgusta da su spremne da se zajedno angažuju na stabilizaciji finansijskih tržišta i očuvanju privrednog rasta, a prethodno su sličnu poruku uputili i članovi Grupe sedam. To je, uz najavu Evropske centralne banke da će otkupljivati dug zemalja u krizi u slučaju povlačenja investitora, doprinelo da se bar donekle odagna bauk kraha na svetskim berzama.
Opširnije...

Nastavak na EurActiv Srbija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Članice G20 spremne zajednički da djeluju

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Avg.2011

SEUL - Članice Grupe 20 vodećih razvijenih industrijskih i zemalja u razvoju poručile su danas da su spremne zajedno da djeluju da bi stabilizovale finansijska tržišta i zaštitile rast.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Lagard pozdravila mere za stabilnost finansijskog tržišta

Izvor: Economy.rs, 08.Avg.2011

Izvršna direktorka Međunarodnog monetarnog fonda Kristin Lagard pozdravila je najave Evropske centralne banke, lidera Nemačke i Francuske, kao i Grupe sedam najrazvijenijih zemalja sveta da će preduzeti sve neophodne mere kako bi zajedničkim snagama obezbedili stabilnost i likvidnost na finansijskom...

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EurActiv Srbija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EurActiv Srbija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.