Biće kako predsednik kaže VIDEO

Izvor: B92, 17.Jan.2020, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Biće kako predsednik kaže" VIDEO

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je da su raspisivanje izbora i određivanje datuma isključiva nadležnost predsednika Srbije.

On je dodala da ne može da kaže kada će oni biti održani bez obzira na činjenicu da jedan od dva datuma koji predsednik pominje pada na Vaskrs.

"Biće kako predsednik kaže", rekla je Brnabićeva novinarima nakon konferencjie "Startuj legalno 2020" upitana da li će izbori >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << biti 26. aprila s obzirom na to da je 19. april Vaskrs.

Na pitanje da li je sa predsednikom Aleksandrom Vučićem razgovarala o velikim promenama u vladi posle izbora, premijerka je rekla da prvo treba sačekati ishod izbora i videti ko je dobio poverenje građana.

Taj će odlučiti kako će se zemlja dalje voditi, rekla je Brnabićeva.

"Prvo skoči pa reci hop, tako kaže naš narod, zato hajde da prvo vidimo volju građana", rekla je predsednica vlade.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brnabićeva o datumu izbora: Biće kako predsednik kaže

Izvor: RTS, 17.Jan.2020

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je da su raspisivanje izbora i određivanje datuma isključiva nadležnost predsednika Srbije. . Ana Brnabić je izjavila da ne može da kaže kada će biti održani izbori, bez obzira...

Nastavak na RTS...

Premijerka Brnabić o izborima: BIĆE KAKO PREDSEDNIK KAŽE

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2020

O promenama u Vladi Srbije će se odlučivati kada se sazna volja građana...Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da su raspisivanje izbora i određivanje datuma isključiva nadležnost predsednika Srbije i da ne može da kaže kada će oni biti održani bez obzira na činjenicu da jedan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.