Beogradu nedostaju - mostovi

Izvor: B92, 28.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Beogradu nedostaju - mostovi"

Zoran Alimpić (FoNet)

Beograd -- Zoran Alimpić kaže da će 2008. početi gradnja jednog novog mosta u Beogradu jer je najveći problem Beograđana nedostatak mostova.

Sinoć je u Starom dvoru v.d. gradonačelnik Beograda Zoran Alimpić rekao da je 2007. bila godina u kojoj se Beograd obnavljao, gradio i popravljao, a da će naredna godina biti još uspešnija.

Alimpić obećava da će 2008. biti godina u kojoj će početi gradnja jednog od pet mostova koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su neophodni Beogradu i koji su predviđeni Urbanističkim planom grada Beograda.

"Mi smo sada u fazi biranja izvođača za projektovanje i izviđenje izgradnje mosta koji će povezivati Čukaricu i Novi Beograd. Taj projekat bi trebalo da počne sledeće godine, nadamo se da će sledeće godine da počne i projekata izgradnje još jednog mosta preko Dunava, jer to zavisi naravno od finansijskih sredstava", rekao je Alimpić.

Zoran Alimpić i njegov zamenik Milorad Perović bili su domaćini tradiconalnog novogodišnjeg prijema.

Koktelu su prisustvovali gosti iz sveta politike, kulture i sporta, koji su mogli da vide i umetničko delo prvog srpskog vajara Petra Ubavkića i slikara Đorđa Krstića, koji su prikazali osnivača Starog dvora - kralja Milana Obrenovića.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.