Košarkaši Partizana slavili sa fudbalerima u svlačionici VIDEO

Izvor: B92, 02.Mar.2024, 23:52

Košarkaši Partizana slavili sa fudbalerima u svlačionici VIDEO

Fudbaleri Partizana su upisali novu pobedu u Superligi Srbije.

Crno-beli su u sklopu 23. kola sa 3:1 savladali ekipu Železničara na svom stadionu pred više od sedam hiljada navijača,

Među tih sedam hiljada su se našli i nekolicina košarkaša Partizana (Panter, Ledej, Doužer, Kaboklo, Anđušić) koji su došli na stadion kako bi pružili podršku svojim kolegama iz fudbalske sekcije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizan je uspešno prebrodio još jednu prepreku u Superligi Srbije i tako napravio pravu uvertiru pred narednu utakmicu koje se igra na stadionu Rajko Mitić gde je devetog marta na programu 172. večiti derbi.

Posle utakmice su dvojica košarkaša Danilo Anđušić i Bruno Kaboklo, posetili i svlačionicu crno-belih kako bi čestitali fudalerima na dobroj igri i pobedi protiv Železničara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.