Izvor: TvojPortal.com, 04.Okt.2012, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Partizana stigli u Kazanj

Tvoj portal
Fudbaleri Partizana posle tri i po sata leta stigli su u Kazanj gde će u četvrtak protiv domaćeg Rubina igrati u Ligi Evrope. Ekspediciju crno-belih u glavnom gradu ruske autonomne republike Tatarstan dočekalo je nekoliko lokalnih televizijskih ekipa i sunčano vreme, uz temperaturu od 10 stepeni. Milan Smiljanić i Miloš Jojić ocenili su da je ruski Rubin favorit u drugom kolu Lige Evrope, ali da će učiniti sve da naprave iznenađenje i ostanu neporaženi u Kazanju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << />

"Radi se o ozbiljnoj ekipi, ali mi putujemo rasterećeni u Kazanj. Sve osim poraza bio bi dobar rezultat za nas. Verujem da će nam biti lakše nego protiv Nefčija kada smo bili bolji, ali rezultat nije ispratio tu igru. Rubin ima mnogo stranaca, jaka su ekipa, o čemu najbolje svedoči to što svake godine igraju LŠ ili LE", rekao je Smiljanić na aerodromu Nikola Tesla, uoči polaska za Kazanj.
Crno-beli će u Rusiji biti oslabljeni za povređenog Nemanja Tomića i Libijca Mohameda Zabije, koji je van tima zbog nediscipline.
"Očekuje nas teška utakmica. Rubin je veoma dobar tim, što pokazuje u prvenstvu Rusije, a videlo se to i protiv Intera kada su nesrećno primili gol u poslednjem minutu. Rubin je favorit, ali mi ćemo zbog toga igrati opuštenije i tražiti šansu iz kontranapada", istakao je Jojić.
Podršku crno-belima u Kazanju pružiće nekadašnji prvotimci i reprezentativci Savo Milošević i Dragan Ćirić, kao i rediteljski tandem Srđan Dragojević - Dragan Bjelogrlić.
Utakmica drugog kola H grupe Lige Evrope između Rubina i Partizana igra se u četvrtak od 18 sati po srpskom vremenu. U drugom meču sastaju se Nefči i Inter.

Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na TvojPortal.com...






Povezane vesti

Armija uz Grobare u Kazanju

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Okt.2012

Rusi i Srbi zagrljeni protiv Tatara. Nije Partizan organizovano vodio navijače na prvo gostovanje u Ligi Evrope, ali je nekoliko desetina Grobara u sopstvenoj režiji stiglo u Kazanj, a na opšte oduševljenje pridružile su im se pristalice moskovskog CSKA.. . Od ranije u prisnim odnosima, fanovi crno-belih...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.