Izvor: Radio 021, 30.Okt.2020, 09:57

Zoran Đorđević novi direktor Pošte?

Doskorašnji ministar rada Zoran Đorđević najverovatnije će biti novi direktor "Pošte Srbije", nezvanično saznaje Blic.

Bivši ministar će, ukoliko odluka bude definitivna, na tom mestu naslediti Miru Petrović iz PUPS-a, čiji rad su obeležile brojne nezakonitosti.

"Đorđević je zasad najozbiljniji kandidat za tu poziciju, a u narednim danima trebalo bi javnosti da bude saopštena odluka o njegovom imenovanju", kaže izvor Blica. Đorđević je juče >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << novoizabranoj ministarki za rad Dariji Kisić Tepavčević predao dužnost u resoru.

Ukoliko Đorđević dođe na čelo Pošte, to znači da će nakon više godina to preduzeće prestati da bude partijski plen PUPS-a.

"Mira Petrović nema rezultate, njeno rukovođenje Poštom obeležili su nestručnost, mahinacije i brojne nezakonitosti, pa se samo čekalo da bude izabrana nova vlada kako bi bio imenovan i novi direktor", navodi ovaj izvor.

Uprkos težnjama Milana Krkobabića da ubedi vrh SNS da će naći novog direktora u svojim redovima, PUPS nije uspeo da zadrži mesto u Pošti, a tek će se videti hoće li to biti kompenzovano na neki način. Izvesno je da, i ako bude bilo kompenzacije, ta stranka neće na rukovođenje dobiti nijedan od velikih sistema, piše ovaj list.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zoran Đorđević NOVI DIREKTOR Pošte

Izvor: Blic, 30.Okt.2020

Doskorašnji ministar rada Zoran Đorđević najverovatnije će biti novi direktor “Pošte Srbije”, nezvanično saznaje Blic.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.