Žena na Limanu najpre ubijena pa zapaljena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2009, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena na Limanu najpre ubijena pa zapaljena

NOVI SAD - Novosadska policija je saopštila da su vatrogasci prilikom jedne intervencije na Limanu pronašli leš Stane M. (73), za koju se sumnja da je ubijena pre požara.

Kako se navodi u saopštenju, vatrogasci su prilikom sinoćnog gašenja požara u stanu u Ulici Boška Buhe našli beživotno telo Stane M, a sudeći po povredama na njenom telu, sumnja se da je ubijena.

Uviđaj je izvršio dežurni istražni sudija Okružnog suda u Novom Sadu, a policija traga za počiniocem zločina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stana ubijena, pa zapaljena

Izvor: CrnaHronika.rs, 03.Jul.2009

NOVI SAD - Prilikom intervencije Vatrogasne brigade na gašenju požara u jednom stanu u Ulici Boška Buhe 10A,  u njemu je  pronađeno beživotno telo Stane M. (1936). Sudeći prema povredama na telu pokojnice, osnovano se sumnja da je reč o nasilnoj smrti, odnosno, prema kvalifikaciji Okružnog...

Nastavak na CrnaHronika.rs...

Pronađen leš žene u Novom Sadu

Izvor: B92, 03.Jul.2009

Novi Sad -- Novosadski vatrogasci su pri jednoj intervenciji pronašli leš Stane M. (73), saopštila je policija navodeći da se sumnja da je ona ubijena pre požara... Kako je saopšteno, vatrogasci su sinoć gaseći požar u stanu u Ulici Boška Buhe našli telo Stane M. Sudeći po povredama na njenom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.