Izvor: Radio 021, 15.Jan.2021, 10:20

Vakcinacija u Beogradu kreće u 10 sati

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek rekao je danas da su domovi zdravlja u Beogradu spremni za vakcinaciju koja počinje u 10 sati.

"Svi koji se vakcinišu dobiju informator, a sama vakcinacija nije bolna. Više od 19.000 ljudi je vakcinisano do sada, a biće 20.500 i nije bilo neželjenih dejstava", rekao je dr Đerlek.

On je najavio i da sutra počinje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << vakcinacija u Novom Sadu, Subotici, Zrenjaninu, Kruševcu i Nišu.

"Posle građana starijih od 75 godina, započinje prva B faza i slede građani od 64 do 74 godina", rekao je Đerlek i dodao da će oni doći na red u zavisnosti od trenutne epidemiološke sitaucije.

Korona virus je u Srbiji od početka epidemije, u martu 2020. godine, registrovan kod 368.072 osobe, a zabeleženo je 3.687 smrtnih slučajeva, pokazuju podaci sa sajta covid19.rs.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Subotica,   Kruševac

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vakcinacija najstarijih građana u Beogradu, od subote u Novom Sadu, Subotici…

Izvor: N1 televizija, 15.Jan.2021

Državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek je rekao za RTS da su domovi zdravlja u Beogradu spremni za vakcinaciju od 10 sati.

Nastavak na N1 televizija...

Đerlek:Sutra vakcinacija prijavljenih preko e-Uprave i u ostalim većim gradovima u Srbiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2021

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Đerlek izjavio je da bi zaključno sa februarom u Srbiju moglo da stigne najmanje 1.300.000 vakcina, odnosno da se do kraja januara očekuje isporuka minimum po 500.000 doza kineske i ruske vakcine, a u februaru još 200.000 Fajzer vakcina, preneo je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.