VIDEO: Jamiroquai objavio novi album Automaton

Izvor: Radio 021, 01.Apr.2017, 22:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Jamiroquai objavio novi album "Automaton"

Britanski bend Džamirokvaj objavio je osmi studijski album "Automaton", prvi nakon sedmogodišnje pauze, ali i album kojim obeležava 25 godina postojanja.

Nakon objavljivanja naslovne numere albuma kao singla, a potom još jednog singla "Cloud 9", mnogi kritičari novi album već zovu najboljim Džamirokvaj albumom do sada. "Automaton" je, po rečima pevača benda Džeja Keja, kompletan album, celina na kojoj nijedna pesma ne služi kako bi se samo popunio prostor na izdanju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<

Ovim albumom su hteli da naprave celinu koja će ostvariti balans između onoga što članovi benda vole sa onim zbog čega ih njihovi fanovi prate i vole već više od dve decenije.

Inspiraciju za album našli su u činjenici da je primena veštačke inteligencije u porastu i da ljudi počinju da zaboravljaju da uživaju u jednostavnim stvarima i u iskrenim međuljudskim odnosima.

Sve pesme su napisali i producirali Kej i klavijaturista Met Džonson.



Autor: Klix

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.