Izvor: Radio 021, 08.Avg.2020, 12:09

U pripremi novi "Prljavi ples"

Nova verzija filma "Prljavi ples" je u pripremi, a glavna glumica Dženifer Grej, 30 godina kasnije, ponovo će igrati ulogu Frensis Bejbi Hausman.

Film o ljubavi mlade Frensis i njenog učitelja plesa, koga je glumio Patrik Svejzi, izašao je 1987. godine. Taj film je doneo svetsku slavu glavnim glumcima, a osvojio je Oskara za pesmu "(I've Had) The Time of My Life".

Grejova će biti i producent novog filma.

"To će biti ona vrsta romantičnog i nostalgičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << filma koji obožavaoci očekuju", navela je kompanija Lajonsgejt, koja će snimati film.

"Prljavi ples", koji je imao mali budžet, zaradio je više od 210 miliona dolara. Film je 2004. imao i nastavak "Prljavi ples - havanske noći" sa radnjom premeštenom na Kubu, ali bez učešća Dženifer Grej.

Za sada se ne znaju detalji scenarija novog filma, koji će režirati Džonatan Livajn.

Glavni glumac u prvom filmu, Patrik Svejzi, preminuo je 2009. godine, u 57. godini, od raka pankreasa.



Autor: Tanjug

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.