Top 5 sandala sa visokom potpeticom

Izvor: Luftika.rs, 11.Jun.2016, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 5 sandala sa visokom potpeticom

Sezona svadbi uveliko traje, tu su i male i velike mature, kao i razne svečane prilike u kojima treba plesati celo veče i zablistati. Rešili ste večiti ženski problem „Šta obući?“ ali naravno ostaje pitanje problem „Šta obuti?“. I pored punog cipelarnika, obuće nikada dosta, posebno ako su u pitanju sandalice na visoku potpeticu, stoga pogledajte naše predloge.
ZARA
Model sandala sa stabilnom potpeticom visine 10 cm koje su vrlo praktične, možete ih  nositi i u manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << svečanim prilikama, a zahvaljujući popularnim nude tonovima lako se uklapaju. Ono što ih čini neodoljivim, pored kaišića, su i cvetovi u zlatnim tonovima.
Cena: 8.990,00
NINE WEST
Sandale brenda Nine west u kojima ćete definitivno biti zapaženi i osećati se kao prava diva. Visina potpetice je 11 cm, rese su nezaobilazne i ove sezone, kao i vatrena koralna boja. Uz ovakve sandale je poželjno nositi jednostavne i jednobojne modle haljina ili čak odelo.
Cena: 14.990,00
DEICHMAN
Sandale u cvetnom printu koji je veoma popularan i ove sezone, model je dosta zatvoren,pa ukoliko ste planirali da veče provedete plešući ovo je pravi izbor za vas. Potpetica je zlatna, a kopčanje je pozadi pomoću cibzara koji čitavu kombinaciju čini još zanimljivijom.
Cena: 4.190,00
H&M
Klasičan model sandala koji bi trebalo da imate, sa elastičnim kaišićem oko članka. Potpetica je takođe presvučena i visine je oko 8 cm.
Cena: 2.199,00
SHOESTAR
Ove sezone apsolutni trend su sandale na šniranje, a mi smo se odlučili za ovaj atraktivan model u plavoj boji. Potpetica je visine 12 cm, a ovaj atraktivan model možete nositi i uz jednostavne i jednobojne kombinacije, kao i uz  cvetni print.
Cena: 11.999,00
Pogledajte još preporuka za šoping

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.