Izvor: Radio 021, 01.Jan.2020, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanovnika Kraljeva pregazio voz

N. Đ. (65) iz Kraljeva poginuo je danas oko 13 časova na pruzi na pruzi Kraljevo - Požega, u kraljevačkom prigradskom naselju Adrani.

Na njega je, kako javlja Blic, dok je prelazio prugu na nepredviđenom mestu, naleteo putnički voz koji saobraća na relaciji Kraljevo - Požega.

Od zadobijenih povreda muškarac je preminuo na mestu.

"Osetilo se da se voz malo zatresao, a potom ukočio. Kada smo izašli napolje iz vagona ugledali smo muškarca kako nepomično >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << leži na šinama", pričaju putnici iz voza.

Na mesto udesa ubrzo je pristigla komisija Železnica Srbije, kao i predstavnici nadležnog tužilaštva posle čije će istrage biti poznato tačne okolnosti pod kojima se ova nesreća dogodila.

Autor: Blic

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Muškarac (65) poginuo kada je na njega naleteo voz na pruzi Kraljevo-Požega

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Jan.2020

Muškarac N.Đ. (65) preminuo je danas kada je na njega naleteo putnički voz na pruzi Кraljevo–Požega, prenosi RTS...Nesreća se dogodila oko 13 časova na pruzi Кraljevo–Požega, u kraljevačkom prigradskom naselju Adrani...Kako prenosi RTS, muškarac je prelazio prugu na nepredviđenom mestu...Niko...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.