Protest u Novom Sadu počeo uz manje incidente

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2017, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Protest u Novom Sadu počeo uz manje incidente

Studenti i drugi učesnici "Protesta protiv diktature" okupili su se večeras oko 18 sati u kampusu Novosadskog univerziteta, po drugi put za dva dana.

Na samom početku protesta bilo je manjih incidenata. Dvojica mladića su vređala studente i pokušala da pocepaju transparent na početku kolone, s natpisom "Protiv sistema".

Malobrojna policija je intervenisala, ali nije udaljila mladiće koji su nastavili da provociraju učesnike protesta.

Kolona je zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << krenula od kampusa, prošla pored zgrade Pokrajinske vlade, gde su uzvikivali "Lopovi, lopovi!", a potom su došli do Trga slobode. Saobraćaj je bio zatvoren u ulicama kojima je kolona prolazila.

Studenti nose transparente "Stop diktaturi", "Ako vam je dobro, onda ništa", "Nije vam ovo Severna Koreja", "Stop nepotizmu"...

Autor: 021.rs

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

FOTO, VIDEO: Protest u Novom Sadu počeo uz manje incidente

Izvor: Radio 021, 04.Apr.2017

Studenti i drugi učesnici "Protesta protiv diktature" okupili su se večeras oko 18 sati u kampusu Novosadskog univerziteta, po drugi put za dva dana...Na samom početku protesta bilo je manjih incidenata. Dvojica mladića su vređala studente i pokušala da pocepaju transparent na početku kolone,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.