Izvor: Radio 021, 02.Okt.2019, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje rekonstrukcija Marka Miljanova

Rekonstrukcija ulice Marka Miljanova počeće narednih dana, saznaje 021.rs.

Prvo će krenuti rekonstrukcija kanalizacione mreže koju izvodi JKP "Vodovod i kanalizacija" i za taj posao angažovana su preduzeća "Energy-Pro" iz Novog Sada i "Novkol" iz Beograda, po ceni od 33,9 miliona dinara i rokom izvođenja radova od 120 radnih dana.

Nakon njih će u Marka Miljanova ući grupa firmi koje je Uprava za građevinsko zemljište i investicije angažovala nakon tendera >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << po ceni od oko 191 milion dinara i rokom izvođenja radova od 8 meseci. Posao je pripao firmama "Put invest", "Energotehnika južna-Bačka" i "Struja" iz Novog Sada, koje imaju i podizvođaće "AB & CO Geosystems" i Invest-inženjering iz Novog Sada i "Put-proing Brezovice" iz Krupnja.

Ova grupa firmi će 240 dana raditi na rekonstrukciji saobraćajnih površina i javnog osvetljena u Marka Miljanova. Ulica će dobiti novi kolovoz koji će na delu ka Beogradskom keju biti proširen, dodatna parking mesta, pešačke i biciklističke staze, ali i kružni tok sa Venizelosovom ulicom. Više o radovima pročitajte OVDE.

Dodajmo da o hortikulturnom uređenju nema informacija, sem da će se poseći sedam stabala. Naime, UGZI je pre nekoliko meseci imao tender za projekat uređenja zelenila, ali do sada nije bilo javne nabavke za izvođača na hortikulturnom uređenju Marka Miljanova.

Autor: Žarko Bogosavljević - zarkob@021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.