Izvor: Radio 021, 06.Jun.2020, 18:16

Pedofil danas uhapšen na Novom naselju

Četrdesettrogodišnji V.M. uhapšen je danas na Novom naselju zbog sumnje na krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnicima, saznaje 021.rs

Osumnjičenom je određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje u tužilaštvo.

Kako 021 nezvanično saznaje, muškarac je uhapšen jer se sumnja da se na nedozvoljen način obraćao, a u nekim navratima i dodirivao maloletnike. Istraga je u toku, a podaci govore da je delo počinio na štetu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << troje dece.

Slučaj je, prema navodima svedoka, otkriven danas u Novom Sadu nakon svedočenja jedne devojčice, a policiji su se obratili i roditelji još dvoje maloletnika. Deca su u prisustvu roditelja dala izjave i o svemu je obavešten Centar za socijalni rad.

Kako 021 saznaje, V.M. je pre 20 godina već bio osumnjičen za slično krivično delo.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Na Novom Naselju uhapšen pedofil, dodirivao maloletnike

Izvor: Luftika.rs, 06.Jun.2020

Četrdesettrogodišnji V.M. uhapšen je danas na Novom naselju zbog sumnje na krivično delo nedozvoljene polne radnje nad maloletnicima.. Osumnjičenom je određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje u tužilaštvo, javlja 021.rs.. Kako piše taj portal, muškarac je uhapšen...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.