Izvor: Radio 021, 12.Apr.2021, 17:01

Otvoren Emmezeta centar u Novom Sadu

Emmezeta centar otvoren je 8. aprila u Novom Sadu, u Temerinskoj 95.

Novosađani će imati priliku da uživaju u velikom, atraktivanom prostoru opremljenom po svim aktuelnim standardima uživanja u uređenju doma, a povodom otvaranja, Emmezeta je donirala 500.000 dinara Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

V.d. direktorka Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine dr Jelena Antić zahvalila se na ovoj donaciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 <<
"Otvaranje nove kompanije u našem gradu je lep događaj, posebno kada je propraćeno ovako lepim gestom. Nama znači svaka donacija i pored sredstava, odnosno kapitalnih ulaganja koje dobijamo od našeg osnivača, Pokrajine. Mi se trudimo da poboljšamo uslove za boravak malih pacijenata u našoj ustanovi, te će sredstva tome i biti namenjena. Vrlo je važno na ovaj način podići svest ljudi i kompanija da budu društveno odgovorni zbog dobrobiti svih nas jer sa razvijanjem takve svesti mi možemo samo ići napred", rekla je dr Antić.

U kompaniji Emmezeta navode da ulažu poseban trud da njihovi prodajni centri postanu sastavni deo svake lokalne zajednice.

"Verujemo da prodajni centar može u isto vreme biti i mesto u kome se jednostavno pronalazi sve za uređenje modernih enterijera, ali i odgovoran komšija koji brine za svoje okruženje. Uvek se trudimo da aktivno pomažemo ustanovama koje se brinu o zdravlju građanki i građana Srbije, a ovog puta želimo da pružimo podršku našim najmlađim sugrađankama i sugrađanima iz Novog Sada i cele Vojvodine da što pre ozdrave i ostvare sve svoje snove. Takođe, ovim putem želimo da kažemo hvala hrabrom i požrtvovanom medicinskom i nemedicinskom osoblju Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, kao i cele Srbije koji su svakog dana heroji borbe za zdravlje svih nas", navode u ovoj kompaniji.

Prodajni centar u Novom Sadu je peti po redu objekat kompanije Emmezeta u Srbiji, posle dva centra u Beogradu (Bežanijska kosa i Karaburma) i centara u Čačku i Nišu. Emmezeta u Srbiji s uspehom posluje već više od pet godina, a cilj im je razvoj na srpskom tržištu i približavanje svim građankama i građanima Srbije koncepta centra za potpuno opremanje doma, uz veliku mogućnost izbora nameštaja, dekoracije i tehnike na jednom mestu i cene prilagođene kupovnoj moći.

U novosadskom Emmezeta centru kupce očekuje čak 6.000 m2 moderno i funkcionalno uređenog prodajnog prostora sa velikim parkingom i nizom drugih pogodnosti. Emmezeta je već prepoznatljiva u Srbiji po velikom izboru svega potrebnog za uređenje doma, kancelarije, bašte, ali i kao mesto sa velikim izborom korisnih i lepih poklona.

Emmezeta i u Novom Sadu nudi nameštaj za sve prostorije i bašte, veliki izbor dušeka, rasvete, posuđa, posteljine i atraktivne dekoracije, kao i najmoderniju belu tehniku, male kućne aparate i televizore. Sve posetiteljke i posetioce očekuju i brojne inspiracije i ideje za uređenje enterijera i eksterijera, zatim program lojalnosti koji donosi brojne pogodnosti (Emmezeta klub kartica), kao i stručno osoblje uvek raspoloženo da posavetuje i predloži optimalnu organizaciju prostora i nove trendove.

Autor: Zakupljen prostor

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.