Izvor: Novine novosadske, 04.Jul.2012, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osveženje – Postavljene slavine na hidrantima

Na više lokacija u centru Novog Sada postavlјene su slavine na hidrantima kako bi se za sve građane obezbedilo trajno rešenje za osveženje na visokim temperaturama. Česme za pijaću vodu su montirane na hidrantima na prometnim lokacijama u gradu – kod Pozorišnog trga, na Trgu slobode, u Zmaj Jovinoj ulici, na uglu Ulica Dunavske i Zmaj Jovine i u Pašićevoj ulici.
Pored toga što je Novosađanima omogućen nesmetan pristup svežoj pijaćoj vodi, Grad je izašao u susret i molbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske << predsednika Opštine Beočin Bogdana Cvejića, čiji se meštani u selu Čerević, već danima susreću sa problemom nestašice vode. Po nalogu gradonačelnika Igora Pavličića odobreno je postavlјanje cisterne sa vodom koja će stanovnike tog naselјa snabdeti za naredni period i olakšati im život na visokim temperaturama vazduha koje traju danima.

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.