Oni su pravi heroji Novog Sada!

Izvor: Luftika.rs, 07.Okt.2016, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oni su pravi heroji Novog Sada!

Ko su heroji Novog Sada? Bili oni mali ili veliki, bili poznati ili nepoznati, oni su heroji zato što su uložili vreme, donirali novac, rizikovali život kako bi pomogli drugima. Novi Sad može biti ponosan svoje građane koji se trude da drugima učine život lakšim.
Deka herojDa li znate priču o našem sugrađaninu, deki heroju, koji je rizikovao kako bi dokazao da nisu svi dženlmeni izumrli. Priča ide ovako: jedna baka sa je na Limanu III dok je bacala smeće ispustila novčanik u podzemni >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << kontejner dubok oko 2 metra.
021.rs/Foto M.M.Deka heroj je reagovao na komšinicino kukanje i bez razmišljanja uzeo merdevine i sišao u kontejner. On je uspeo da dohvati novčanik i vrati ga zabrinutoj komšinici. Ipak ova priča nije imala takav kraj.
Iako se ova priča završila tako što su deku heroja morali vatrogaci da izvlače iz kontejnera jer se zaglavio, ipak je imala srećan kraj, a Limanci su ovog deku nazvali herojem i vitezom.

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.