Odbrane na potezu

Izvor: Glas javnosti, 20.Sep.2009, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbrane na potezu

Goran Stevanović, trener Partizana pokušaće večeras (19.00) na svom terenu u derbi susretu Jelen Superlige protiv Vojvodine, da ostvari prvu pobedu na klupi crno-belih. Mladi stručnjak do sada je zabeležio po jedan remi protiv Čukaričkog i poraz od Tuluza, ali veruje da će u duelu protiv Novosađana njegov tim imati mnogo više uspeha.

Šampion države je u neuspehu od Francuza pokazao kako polako podiže formu, a da mu problem i dalje zadaje loša fizička sprema igrača. >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti <<

- Gledali smo Vojvodinu, uvek su bili zanimljivi i kvalitetni. Verujem da će današnji meč biti praznik fudbala i da ćemo dokazati da se u Srbiji igra kvalitetan fudbal na evropskom nivou. Zahtevam dobru fizičku pripremljenost, radimo na tome, opšti utisak je da je ekipa delovalo organizovano i čvršće, samo što za sve to treba još malo pluća - kaže Stevanović, koji je juče verifikovao svoj ugovor sa crno-belima.

Inače, fudbalski klub Partizan je izdao saopštenje u kojem osuđuje napad na navijače Tuluza, ali i ističe da crno-beli nisu odgovorni za ono što se desilo kilometrima daleko od stadiona.

„FK Partizan se priključuje dubokom žaljenju zbog akta nasilja koji se dogodio u centru Beograda protiv Tuluza i prouzrokovao teške povrede jednog, a lakše povrede dvojice francuskih državljana, kao i odlučnim osudama tog nasilničkog čina. Iako se nasilje dogodilo daleko od sportskih borilišta i van granica naših nadležnosti, kao i svi u Srbiji, osećamo krajnju nelagodnost zbog čina koji je bacio ljagu na naš grad“ - stoji između ostalog u saopštenju crno-belih.  

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.