Moguća rekonstrukcija Vlade Srbije?

Izvor: Radio 021, 07.Mar.2018, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Moguća rekonstrukcija Vlade Srbije?

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je rekonstrukcija vlade otvoreno pitanje, a ako je bude - biće na osnovu rezultata rada ministara ili odsustva rezultata.

List "Alo" navodi da će se imena novih članova Vlade saznati najverovatnije u isto vreme kada i ime novog gradonačelnika Beograda.

"Odavno se šuška da se sprema rekonstrukcija Vlade, a sada je taj scenario izvestan. Dva ministra će se najverovatnije sama povući i to iz privatnih razloga, dok će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dvoje ministara biti smenjeno zbog loših rezultata rada", naveo je izvor lista.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da nije protiv rekonstrukcije vlade i da smatra da bi ministar za evropske integracije Jadranka Joksimović bila dobar šef diplomatije.

"Kada postoje bolja rešenja za neka mesta, tome treba pristupiti", naveo je Dačić, uz konstataciju da sa njim nije razgovarano o rekonstrukciji vlade.

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović rekla je da ne zna ništa o rekonstrukciji vlade i da nije bilo razgovora na tu temu.

Autor: Tanjug

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.